30.09.21

Vahelduseks lihtsalt pildistamisele

 


Vahelduseks lihtsalt pildistamisele
 


Looming on selline teema nagu mis on päriselt ka inspireeriv. Üks asi on loomulikult pildistamine kuid vahel meeldib ka joonistada ( vabandust pole selles eriti andekas ) kuid kui oma fotod ja joonistus kokkupanna fototöötlusena tuleb päris huvitav pilt välja. Loovus on selline huvitav teema,et loovus on mitmekülgne ning alati on hea seda olla - muidu ehk üks joon läheb vahel üksluiseks. Seega nagu olen öelnud - mulle meeldib vahel enda piltidega eksperimenteerida.  Seega vahelduseks pildistamisele teen fotodest manipulatsioone - seega kujutlusvõime on siiski hea.



Antud pilti vorpisin kokku 30.09.2021 ( koos joonistusega 2-3 h )

29.09.21

Kui hea on olla lihtsalt armas




 Kui hea on olla lihtsalt armas


Olen Hr.Hakk, kes oskab olla päris armas kui ma soovin. Mulle meeldib oma paariline, kes on mulle samuti armas. Mulle meeldib olla armas kuna olen igal varahommikul olemas ning armsad tihased kahjuks ei soovi minu seltskonda, lendavad alati minema. Iseenesest ollakse minuga, igalpool harjunud, söön ju ka enamasti palju ja seda, mis mulle meeldib. Iseenesest mulle meeldib olla vahel ka armas ning häält pean ka tegema, selleks et minu armsus kaugele kostaks. Usun,et me kõik oleme armsad igatepidi, igale oma lähedasele ning armas olla oskab igaüks, selleks et vahel saavutada edu - ehk saada seda, mida südamest enamasti soovin. Armas on siiski ka olla kuusekäbide vahel ning armas on siiski ka end aegajalt pesta või nii päris tihti. Suled vajavad, siiski kohendamist ning hügieen on tervisele oluline uskumatu, aga mina pean hügieenist alati lugu ning minu ilusad suled on alati puhtad ning silmad selged - ning see ongi meeletult armas nii endale kui ka minu kaasale ning minu meelest normaalne toiming igapäev, soovin siiski silma paista ning teha korralikke Hr.Hakki häälitsusi nii,et oleks kaugele kuulda...Armas kas pole?! Seega armas olen ma ikka ja alati








Fotod: 29.09.2021

28.09.21

Kui inglid puudutavad maad


 Kui inglid puudutavad maad


Hommikul päris vara, läksin koeraga õue. Õnneks, oli vajalik töövahend kaasas, selleks,et teha kaunis foto, hommiku päikesest ning õhk oli päris karge ning isegi õhuauru tuli. Kuid vaikselt jälgides fotosid, siis tekkib selline tunne,justkui inglid lausa puudutavad maad. Inglid on imelised. Meil kõigil on oma ingel - kaitseingel. Kaitset vajame me kõik ning kaitseinglid on laskunud maale, selleks et turvaliselt inimesed tööle jõuaksid, turvaliselt liikleksid ning tunneksid - neid alati kaitstakse ohtude eest - see annab südamele soooja ning turvatunde. Inglid on taevalikud. Inglid on alati meid valvamas ning nad ei tüdine sellest iialgi
Olgu inglid teiega!Ingelliku päeva!


                         
Fotod: 28.09.2021 varahommik

27.09.21

Ees on risttee


 Ees on risttee



Ette on antud ristee. Kas minna paremale, vasakule või koguni otse läbi roheluse? Või hoopisiki keerata ümber ja minna tagasi, kust rada alguse sai. Kõik need rajad on põnevad, ahvatlevad ning võimalik ehk ka täis uudishimu. Kuid, kui me pöörame tagasi ning ei julgegi minna, ei edasi ega ka pöörata kuskile mujale?! Kas on kunagi tagasiteed kui oleme teinud oma esimesed sammud? Olgu need, siis need esimesed tõeliselt sammud, nii käänulised kui tahes, kukkumine on normaalne, haiget saamine ka - see ainult näitab seda,et me oleme elus.  Kuid, kui meil on elus nii suured eesmärgid ja sihid, siis ehk tasub järgida, just seda rada, mis on iseenda jaoks ainuõige ning mitte kuulata teisi, sest enese sisetunne ongi see ainuõige tee. Kuid millise ristteel oleva suuna valiksid sina? 





Foto: 25.09.2021 Alavere

26.09.21

Iluvõlu


 Iluvõlu


Iluvõlu peitub meie fantastiliselt kaunis Eestimaa looduses. Lihtsalt aeg peatub kui vaadata kui kaunis võib olla vaikus,loodus ning värvid - täielik idüll. Eriti tore kui saab idülli kaasata enda pere ning lihtsalt hingata värsket õhku - sügisilm on väga mõnus, natuke jahe aga kui päike ka veel paistab on tõeliselt fantastiline. Iluvõlu peitubki imelises looduses - vaatamata aastaajale - tasub ainult õue minna ja lähemalt vaadata. Kaunist pühapäeva!




     Fotod: 26.09.2021

Siin olen..


 Siin olen..


Siin olen ma käinud, siin olen ma näinud, siin olen ma olnud. Siin on olnud põnevad ja huvitavad ajad.
Siin sai uus algus. Siin on mälestusi. Siin sai ujutud. Siin sai oldud.

Meil kõigil on kohti, kus me oleme olnud ja käinud ning kui tekkib kord aeg kasvõi korrakski naasta siis tekkib rohkelt mälestusi, mida meenutada. Vahel on olnud kohti, mis on olnud justkui kannapööre. Vahel on olnud kohti, mis on muutnud su elu jäädavalt. Vahel on olnud kohti, kus alati on siiani soe tunne. On kohti, mis on alati meeldejääv ning on kohti, mida võiks aegajalt siiani külastada. Sest, on tõesti kohti, mis on muutnud elu ning on hea öelda, et siin ma olen siiski olnud ning käinud ja näinud ning tundnud.



Foto: Alavere 25.09.2021

24.09.21

Tere!Mina olen!


 Tere! Mina olen!


Tere! Mina olen üleni must kassike. Vanust mul juba paar aastat ning olen mõnus kodukass. Olen hea kaaslane oma perele, nemad ei pööra mu mustale kasukale üleüldsegi tähelepanu, olen oma pere kiisu. Jah! Mulle meeldib ööelu, mulle meeldib süüa, mulle meeldib nurruda kui mul on soovi. Kui soovin eriti mängida siis kiusan enda parimat sõpra, koera. Aga seda, kõike selle tõttu olen see, kes ma olen. Soovitan teistelgi olla ja jääda iseendaks, sest just sellisena meid armastatakse. Mind küll. Teid ka just täpselt sellisena nagu te olete - ei ole oluline juuksevärv, nahatüüp ega ka isegi kehakuju, sest olles mina ise olengi ma unikaalne ja ainulaadne ja see ongi armastusväärne - eriti iseendale. Ja mina meeldin siiani nii endale kui ka oma lähedastele - sest olen kaunis noorhärra ja õnnetust ka ei too. Julgegem olla just see mina ise! Ja see ongi kõige armsam!



Foto: Nurri 24.09.2021

Kollane rüü


 Kollane rüü



Mõnusalt kollane rüü, vahtralehed on võtnud endale kollase kuue ning asjalik rasvatihane lisab vürtsi oma kollase kõhukesega. Kollane on ilus värv. Kollane paistab silma, sest on natuke taustaks ka rohelist. Värvid on üleüldiselt säravad. Antud hetkel pilti tehes sadas natuke ka uduvihma. Iseenesest vihm värskendab kuid samas on jahe ja niiske. Tõesti, tõesti kollane rüü ning kaunis rasvatihane mõtlikult silma paistmas. Silma paista on hea. Järelikult on märgatud. Seega, mida rohkem ehk märkame enda ümber, seda toredam ja rõõmsam on meil endil ning tervel ühiskonnal. Kollane rüü kaunistab ilusti meie loodust ning tõesti märgatav tihane.



Foto: 23.09.2021

23.09.21

Paaris


 Paaris..


Paaris olemine tähendab olemist kahekesi. Paar on kaks. Seega nii tore oli vaadata, paaris hakke. Nad olid täiesti kahekesti ning imetlesid teineteist. Samas isegi näha, et lindudelgi on harmooniline koos olla. Seal kus on kaks sinna ei mahu enam kolmas. Kaks ongi paar ning nii võikski olla. Elagu harmoonia...



Foto: 23.09.2021

Loomakaitse päev


 Loomakaitse päev....



Täna või homme, ei mäletagi lugesin, et on rahvusvaheline loomakaitsepäev. Igati vahva päev. Olgu  siiski loomadele igapäev tore päev, vähemalt peaks olema - olgu ta siis koer,kass, hobune, kuldkala või kalkun, lehm jne.Kuid,mis asi on loomakaitse? Me hoiame oma lemmikuid, me hoolitseme oma lemmikute eest, me mängime ja jookseme lemmikutega, me hoolitseme, et meie lemmikul oleks soe kodu ning kõht täis. Ning lisaks kõigele armastame oma lemmikuid tingimusteta ning peame neid pereliikmeteks igapäev. Seega me kaitsemegi loomi ehk meie truid kaaslasi kogu hoole ja armastusega. Lemmikud on siiski meie südames, meeltes ja teades, et keegi alati ootab meid.... seega, mis on loomakaitse?! Kaitsta ja hoida oma lemmikuid, sest nemad on meile truud. Seega pole vaja meie lemmikutele rahusvahelist ühte päeva vaid pühandada neile oma kodu ja soojus kogu oma lemmiku elujooksul. Pereliikmetest ei loobuta naguinii...




Soovin samuti head rahvuvahelist loomakaitse päeva!



Fotol: Üks meie perelemmik Joosep, kes tuli pikki ja seiklusrohkeid maid meie koju, kaaslaseks ja sõbraks kassile. Pilt pildistatud: 23.09.2021

22.09.21

Taas on kätte jõudnud...


 Taas on kätte jõudnud...


Taas on kätte jõudnud päris karged ilmad. Taas on tunda külmahõngu. Taas on kätte jõudnud sügis.

Sügis on üks tõeliselt huvitav aastaaeg. Lehed võtavad ilusat kuldset jumet, hommikuti on kohati murul näha härmatist ning põsed on kuidagi külmavõitu, alati kui õuest tuppa tulla. Justkui otsiks sooja. Sooja saamiseks võib teha eriti toredasti õhtuti kaminasse mõnusalt praksuv tuli, koos kuuma kakao ning vahukommidega. Ning kui eriti soovi ja külm on, siis miks mitte teha üks korralik saun. Saun on väga hea kui võtta veel viht ka ühes - saun on hea ja saun sobib valatult kargesse sügisõhtusse. Lisaks aega on ehk rohkem raamatute lugemiseks ning miks ka mitte kududa üks korralik sall - sest talv on alles tulekul. Ning autojuhid võivad hakkata mõtlema vaikselt talverhevidele.  Sügis on ilus, Sügises on värve, Sügisel on natuke ka mudane kuid siiski vaadates kastanipuud, siis tuleks ehk õnnetähena taskusse pista üks kastani seeme - sest õnne pole kunagi liiga palju.


Kaunist sügist!




Foto: 22.09.2021

21.09.21

Künnivares (Corvus frugilegus)

 



Künnivares (Corvus frugilegus)


Istudes lihtsalt õues, vaatasin eemalt - künnivareseid. Jah! Vareselisi on veelgi peale Hakkide ja Hallvareste. Künnivareste puhul on minu jaoks huvitav see, et nad on suurte parvedena ja päris suured mustad linnud. Teades, et künnivares on ka rändelind. Üleüldse - künnivares on täitsa ilus, suur, must lind.  Künnivares erineb Ronkadest. 



Vahel mulle meeldib improviseerida enda piltidega. Pildistan pildi objekti kuid vahel meeldib oma piltidega thea midagi huviatvamat. Ilmselt ei pea ütlema enam, - teen enda hobi suure huvi ja võiks öelda kirega.




Foto: 21.09.2021

Veelkord varjudest...


 Veelkord varjudest...


Varjud on ilusad ning lummavad. Varjud on põhiliselt igal õhtul, seega eilsed varjud on jäänud eilsesse, neid ei ole täna.  Mis tähendab aga täna? Ka tänane päev jõuab ükskord õhtusse ja tekkivad taas varjud. Vari on vahel päris hea, tekkib hämarus ning tubades hubasus. Hubaselt soe. Hubaselt mõnus. Kuid vahel on tõesti hea varjuda oma koju.  Kuid tahestahtmata hommikul peab justkui taas ärkama ning jätma eilsed varjud seljataha, päästa valla taas uks ning teadmine - uus päev on avatud. Avatud on ta alati, seega olgu, siis päev täis usku, enesekindlust, armastust, usaldust ning natuke alati ka seiklusrohkust - taas õhtu kui saabub tekkivad taas uued varjud - taas olla oma hubases kodus ning lihtsalt olla ning tunda end meeletult hästi ning turvaliselt koos kuuma tassi teega...




Fotod: 20.09.2021

19.09.21

Mõtlemapanev


 Mõtlemapanev


Kuu paistab pimedas öös. Kuul on erinevad tahud. Kuu on ülimalt huvitav objekt.

Kuid mõtlemapanev on minu jaoks see - olgu kuul on võimalik käia, kusagil olen kuulnud või lugenud, kuule on võimalik osta maalapi. Kuid mõtlema paneb veel üks asi, mis peitub kuu taga?! Selle kallal võikski arutlema või mõtlema jääda. Kuid kas keegi on näinud või teab, mis peitub kuu taga? Teades, et kuu võib olla täiskuu, noorkuu, vanakuu. Üleüldse on kuu hämmstav ning siiski, mis seal kuu taga küll on?!


Foto : 18.09.2021 ÖÖ

18.09.21

Kohv


Kohv


Kohv on huvitav jook, mida päris paljud meist tarbivad. Kohvi võib juua mustalt, piimaga või hoopis teha cappucinot. Kohv oleks justkui võlujook, et hommikuti end üles äratada. Kohv on tõesti üks huvitav jook, kohvi kõrvale tulevad tihti head hommikujutud või hoopiski on tore tassi kõrvale lugeda ajalehte. Isegi kohvikusse minnes koogi kõrvale üks aurav kohv. Kohvisõber olen ma isegi. Kuidagi harjumus hommikul esimene asjana kohvi teha. Kohvipaksu saab ka taaskasutada, kohvipaksu pealt ennustati tuleviku. Kohv on harjumus, kohv on alati hea võtta teepeale topsis kaasa, kohvi kõrvale on hea võtta juurde kaneelisai. Kohvist võikski jääda jutustama, sest tahestahtmata, oleme me kohviga päris palju harjunud ning sõbraks saanud. Ilusat nädalvahetust kohviga!



Foto: 18.09.2021

 

17.09.21

Kiriku kell


 Kiriku kell

Kiriku kell on kaugele kosta, kiriku kell on kaugele ära tuntav, kiriku kell lööb südame puhtaks.

Teatavasti on kirik alati suure sümboolse tähendusega. Kirikus on kuulda kellade hüüdu. Kirik on midagi sellist, mida alati imetletakse. Kiriku ümber on head tunded. Kirikud on uhked, iidsed, kiriku kella mees, siiski veel kuskil laseb kellade häält. Kirik on alati ja jääb püsima, isegi oma uhke kuldse torniga. Kirik on alati hinges ning taas kosta kiriku kellade hüüdu..



Foto: Kose Püha Nikolause Kirik, 17.09.2021

16.09.21

Kuhu viib küll tee?!


 Kuhu viib küll tee?!



Kuhu küll viib kassikese tee?! Tulnud suurelt rännuteelt. Kust ta käis? Mida tegi? Kuhu ta edasi läheb?
Uudishimu on hea. Kassid on uudishimulikud, võttes ette pikki rännuteid. Kuid siis on aeg koju naasta, kõht täis süüa ning minna teha üks korralik uinak. Teeradasid on mitmeid mida käia ja teha. Vahel tuleb oma elurada muuta. Kui oleksime ainult paigal, siis ilmselt ei muutu elu ilusamaks, paremaks, toredamaks. Elu ongi fantatsiline, sest elu on pidevas liikumises. Me valime oma teeraja. Me valime endale ise elu, mida soovime. Ka kass pildil käis oma teel, kuid lõpuks mõistis, aga see on minu elu, see on minu enda kätes, see on minu rada ja see on minu diivan kus ma hiljem lihtsalt lesin ning tunnen end suurepäraselt.  Me kõik käime oma eluradu vastavalt omadele soovidele, kuid kui rada enam ei meeldi, siis muuta on seda alati võimalik. Meie elu on vaid meie endi kättes ning pole oluline mida arvavad teised, sest alati tuleb kuulata iseennast. Ning mida kassike siis tegi? Kus ta käis? Ei teagi..... 


Foto: leidsin vanemast enda fotokogust. 



15.09.21

Hirmuäratav


 Hirmuäratav


Tahate ma räägin, Teile ühe loo, nimelt ma olen ämblik, üritan olla hirmuäratav, lausa õudne. Iseenesest ma naudin seda, kuna on osa teisi, kes mind kardavad.Jah! Olen suur, väga suur. Aga tegelikult ka? Kartke, aga kartke. Tulen nii kodu uksest sisse, kuidagi viisi mööda, oma võrgu nöört ja ehk ronin ka öösel voodisse. Või leiate mind hoopis toalett ruumist ja ei julgegi siseneda, sest kardate mind, olen nii hirmuäratav. Aga mul on teistpidi arvamus, esiteks ma pole suur, ma pole mürgine ning kui tunnen,et suuremad sammud minu juurde hakkavad liikuma siis ruttan ruttu eest minema või ronin mööda oma võrku seinast üles. Ning, kuidas selle voodisse ronimisega nüüd on? Tulen laest taas alla? Võimalik. Ilusat päeva jätku! Tulgu Teil hirmuvaba päev!


Foto: 15.09.2021

Võrratu


 Võrratu


Lihtsalt võrratu on hommikul ärgata ning näha päikese tõusu. Hommik oli varajane. Kohvi tehes vaatasin õuepoole ning  lihtsalt soovisin päikesest teha pildi. Päikese tõusuga algab taas tegude rohke päev. Mulle isiklikult meeldivad hommikud ja kui nähes aknavaatest ilusat karget hommikut siis, tean et taas tuleb üks võrratu ning tore päev, mis on täis toimetamist, asjatamist ning perega koos olemist. Uskumatult võrratu!




Fotod: 15.09.2021

14.09.21

Tõuseme ja särame


 Tõuseme ja särame


Argipäeva hommik taas käes, tõuseme ja särame. 

Olgu päev täis tegusid, unistusi ning südamesoojust. Olgu päev helge. Taas siiski uus päev, uued algused, uued rajad, uued mõtteterad. Iga hommik on täis sära. Ja miks mitte hoopis tööle või kooli minna jalgrattaga või jalgsi, sest vahel oleks hea roheline mõtteviis.  Seega, Kes läheb tööle, Kes kooli, Kes lasteaeda - tegusid täis päev algab. Tõuseme ja särame...




Fotod: 14.09.2021


13.09.21

Hakk (Corvus monedula)


 Hakk (Corvus monedula)


Kindlasti linnas on Hakke palju näha, enamik inimesi on neid ilmselt kohanud. Hakkid on inimestega suht julged koos tuvidega noolides saiapuru. Osa ehk ajab nad varestega sassi, tõepoolest hakkid kuuluvad vareseliste sugukonda. Kuid näiteks hallvaresest on hakk siiski tunduvalt väiksem lind, tal on ilmekamad silmad, elavad gruppidena, teatavasti hallvares eelistab elada rohkem omaette.Mäletan kunagi kui elasin Virumaal Rakveres, oli neid palju näha parkides, eriti huvitav oli vaadata, et hakkid teevad endale kodu puuõõnesse. Nad on täitsa huvitavad linnud. Hääl on neil vali. Hakkid on kaasatud mõnedesse filmirollidesse. Hakkid on meile siiski ka kasulikud linnud, hävitades kahjureid. Kuidagi meenub hakkidega alati ka kirikukell...

Hakk on ehk tavaline linna lind, kuid alati võiks uurida ja lugeda rohkem nende asukate kohta keda me tihti kohtame parkides, kodu ümbrustes, linnades ning metsades.. Vähemalt minul on huvitav...




Foto: 10.september 2021

Autod


Autod...


Üritasin taas midagi uut pildistada. Autot. Miks mitte olla mitmekülgne. Vahel meeldib teha muid fotosid peale looduse. Jagaksin, Teiega enda huvitavaid töid ka teistes teemades - autod, sürr, üritused, lemmikloomad, inimesed. Vaikselt üritan laieneda fotograafias. Tahestahtmata pildistada on alati hea ja meeldiv ning miks ka mitte teha asju uue nurga alt. Seega miks mitte! 


Foto: september 2021

12.09.21

Koer


 Koer


Koerad on imelised pereliikmed. Koerad on meile truud.  Koerad on parimad sõbrad. Koerad on võrratud.

Koera iseloomustab alati suur süda, ustavus oma peremehe suhtes ning lojaalsus. Koer on alati sõber. Koer valvab samas oma territooriumi ning kaitseb pereliikmeid. Koer on pereliige. Koer on alati toeks kui on elus raske. Alati on koer see kes lamab su voodi ees ning ootab truult pereliigmeid koju. Koer on rõõmus kui saab õue jalutama, mängima, koer on õnnelik kui teda paitada ning sügada kõhu alt. Koer on alati võrratu - lihtsalt mitte lemmikloom vaid kõige truum ja parim sõber tervele perele. 

 Koerad on lihtsalt suurepärased sõbrad ning alati truud.



Fotod: 11.09.2021 Kose-Uuemõisas

Lihtsalt kaunis


 Lihtsalt kaunis..


Lihtsalt kaunis on Eestimaa sügis. Nii palju ilusaid värve. Värvid on kirkad ja säravad. Looduses on sügise lõhna. On parajalt niiskust, udusust ning kargust. Samas kui päikest veelgi on veelgi kaunim..




Fotod: 11.09.2021 Kose-Uuemõisas

10.09.21

Põnev Eestimaa


 Põnev Eestimaa


Olles Eestis ikka ringi ka sõitnud, siis on väga palju asukohti mida võiks taas hakkata külastama. Esiteks mõned kohad on külastatud väga väga kaua aega tagasi ning miks mitte minna ja sõita kohtadesse kus pole enam ammu käinud. Mõned kohad Eestis jäävad vägagi meelde. Aastaid on ilmselt möödunud kui külastasin toredat küla nagu Esna. Esna asub Paide küljeall Järvamaal. Tol ajal kui külastasin Esna mõisa oli seal kellegil teatrietenduse proov. Isegi imestan kuidas mul hea mälu on, võib olla selle järgi, et ma tõesti tean oma fotosid ja sellega seoses meenuvadki toredad jutud, mida jutustada.  Jah! tuntud bussipeatus on Esnas täitsa olemas - seda mida mõtlen, teavad enamik inimesi. Kuid Esna pole kindlasti ainus koht mida Eestis külastada, kindlasti väga palju palju rohkemgi nii Virumaal, Saartel, Ida-Virumaal kuid miks mitte Tartumaal ja palju palju muidki asukohti.  Lihtsalt Eesti on siiski küll väike kuid siiski imeliselt kaunis maa. Patriotism. 


Foto: Esna mõis, mis rajati 1623.a. jääduvstasin foto meenutuse mõned aastad tagasi,



09.09.21

Palju on?!


 Palju on?!

Nii palju kui on taevas tähti, siis nii palju võiks öelda lähedastele kui palju me nendest hoolime ning neid armastame. Nii palju kui taevas on tähti võiks samapalju hoolida nõrgematest. Nii palju kui taevas on tähti võiks tõeliselt, lihtsalt hoolida. Tähed taevas on alati suur ime. Imeline on samuti südamest hoolida. Südamest tulnud armastus on see kõige puhtam ja siiram armastus - võiks lausa öelda tingimusteta armastus. Armastus on ilus. Armastus on tunne. Armastus on suur suur hoolivus. Armastus on see mis on palju suuremgi kui tähed taevas. Armastus on ilus. Jagagem armastus nendega kellest me siiralt hoolime. Armastust ei pea kartma. Armastus on võimas. Armastada ning hoolida saab oma lastest, kallimast, vanematest. Armastada võib ilmselt ka elu. Elu on fantastiline kingitus, millest tuleks hoolida ning hoida. Armastus võidab alati. Armastus on sama suur tunne kui taevas on tähti...



                                                    Fotod: september 2021

08.09.21

Müstiline maailm


 Müstiline maailm


Ilmselt oleme elus kogenud müstikat. Müstika võib olla kaardipanekus, kristallkuulides või pendlis. Me ehk ikkagi soovime teada milline on meie tulevik ehk mis saab homme või aastapärast. Põnev ta ehk ongi. Minagi natuke usun neid maailmasid kuid siiski leian et kas üleüldse on võimalik kellegil ennustada tuleviku? Ausalt öeldes mina näiteks ei tea mis juhtub viie minuti pärast.  Aga ilmselt on elu keeruline. Mineviku tean ma ise, millist elu olen elanud, olevik on hetk, mis võikski püsida ning tuleviku ma ei teagi. Ma usun, et ei ole ainu õiget tõde selles ennustamise maailmas ning see ongi ehk müstiline. Tähtis on siiski usaldus elu vastu ning tuleb naguinii see mis tulema peab. Fotol on hakk, kes on samuti müstiline. Müstilist juhtub igalajal tasub vaid ilmselt märgata. Ning tasub uskuda sellesse, mida ütleb süda, siis ongi kõik õige...


Fotod: 08.09.2021