27.06.21


Vesiroosidest...


Kätte on jõudnud, aeg kus on hakkanud õitsema vesiroosid. Ma olen ausaltöeldes lummatud kuna pole ammu ammu,  nii kauneid õisi korraga näinud. Vesiroosidel, on väga kaunid õied isegi kui on veekogus vetikaid, paistavad nad väga erakordselt kaunilt silma. Ainulaadsed lilled


Üleüldse, on lilled ülimalt kaunid, lõhnavad ning toovad väga palju rõõmu. Jalutades perega väga kaunis pargis paistsid kõige säravamad õied veepeal. Olenemata tõesti vetikatest, siis vesiroosid, ei lase end sellest, häirida kuna toovad iseenesest suure suure positiivse muie suule. Tehes vesiroosidest fotosid, mõtlesin endamisi salaja  - olenemata kõigist vetikatest või isegi takistustest meie endi eludes, tuleks meil endil samamoodi,  õitseda ülimalt kaunilt ja säravalt nagu antud vesiroosid. Sest me kõik oleme ainulaadsed, lausa unikaalsed. Seega miks mitte siis seda suurima uhkustundega välja näidata?!

Vesiroosid on tõeliselt kaunid nii ka meie ise - on aeg õitseda ja särada erakordselt, sest me oleme ainulaadsed ning jagagem siis seda kõike, mis on meis endis ( kasvõi ')kogu maailmale..


Foto: 25.06.2021 Kose-Uuemõisas.