27.05.21


Lõke tuli...



Tuli on kuum, tuli on küünla leek, tuli on ahvatlev..


Kuid lõke tuli võib viia kokku ka ammuseid sõpru...






Iseenesest lõke ääres on mõnus igal ( aasta ) ajal - eriti suvel kui on vihmane ilm siis on tore olla üksi või seltskonnaga tuld jälgimas - annab ju sooja ka.

Sellepärast mõtlengi - inimesed meie ümber ongi soojad, heatahtlikud ning abivalmis. Olen isegi lõke ääres tuld vaadanud - siis tulevad mõtted justkui iseenesest iseenda peale- ilmselt antud vihmasest ilmast, lõke tulest või hoopis sädemetest.

Iseenda peale tuleb päris palju mõelda ning olla see, kes ollakse - sest kahjuks on ka nii, meist keegi pole igavene, on kuidas on, kuid usun - lõke ääres kohtume me kõik, kes soovivad sooja, vaadata tulesädemeid ning kallistada ja armastada enda kõige kallimaid sõpru.

Sest elu on ilus ja elamist väärt - ning sooja lõke ja vihmaga toimuvad -need igavesed ja meeldejäävad  jutud , mida alati soojalt ning armastavalt meenutada.


Elu on küll kuum, kiire ja ahvatlev - kuid leidkem siis vahelgi aega kohtuda oma sõpradega sooja lõke ääres ning need koosolemised jäävad alatiseks meelde - sõprus on siiski olemas ja oluline.


On olemas sõprust, mis kestab igavesti.