22.11.21

Taas üks joonistus: Unistustes


 Taas üks joonistus: Unistustes

Enne, joonistust oli pildil tegemist, suviti põõsastes sädistava linnuga. Kuid, mina leidsin,et teen temast nagu unistuste joonistuse.Nagu unistused on sinakad, vahel ka pilvised, vahel laulvad ning vahel mõtlikud. Siiski, tuleks ehk tegutseda kohe ja praegu muidu võib linnuke siiski ära lennata ning unistused võivadki jääda helesiniseks unistusteks. Seega kui unistada millestki, võib olla tuleb näha selle nimel ka suurt vaeva ning tegutseda selle nimel kohe ja praegu.  Kindlasti on, see seda väärt. Sest unistustel on kombeks täituda. Sellepärast me ju unistamegi. 


Joonistus valmis: 22.11.2021

Järgmine mänguasi: Karupoeg Puhh


 Järgmine mänguasi: Karupoeg Puhh


Üks tore tegelane on populaarne koos oma vahvate sõprade ning lugudega : Karupoeg Puhh! Olgu särk pole tal ka õieti seljas ning tuli õues ka natuke lund. Kuid Puhh on ikka vahva sell.


Foto: 22.11.2021

Inglid


Inglid

Hetkel, ei soovigi rääkida lähemalt inglitest kui olenditest. Hetkel soovin rääkida rohkem kogumisest. On inimesi, kellele meeldib koguda. Lapsena kogusin ( meenutades )marke, kommipabereid jpm. Kuid palju aastaid olen kogunud Inglikujusid. Kogumine on selline huvitav teema ning see on põnev. Lisaks sellele on kujud kõik nii erinevad, kaunid ja armsad. Ütleme nii,et kujusid on palju kogunenud. Kogumine tekkitab ehk ka elevust. Need kellel on ehk kogumise kogemus millegi asjade suhtes, siis see ehk aimab millest räägin. Kogumisasju pole kunagi liiga palju või liiga vähe. Alati on siiski ka ruumi kuhu oma kogumik paigutada. Hetkel olen pildistanud paari inglikuju, kuid need on ainult paar,
kuid tegelikult on neid palju palju  rohkem. Mis peamine, mulle meeldivad! Ilusad kas pole?!



Fotod: 22.11.2021