12.10.21

Head õhtut!


 Head õhtut!


Kaunis isane leevike oma kauni punase kõhuga, soovib head õhtut! Olgu õhtu mõnus, rahulik ning turvalist töölt koju saabumist. Õhtu on mõnus ning hubane. Väike tassike sooja teed ning mõnus on olla.
Leevike on ilus alati, isegi kaunil sügisõhtul. Head õhtut!


Foto: 12.10.2021

Need sinised silmad


 Need sinised silmad


Need sinised silmad on ilmekad. Need sinised silmad jutustavad kavalalt. Need sinised silmad naeratavad.
Sinised silmad on väga kaunid. Huvitav,et hakkidele on antud sinakad silmad. Iseenesest on nad koguaeg hommikuti olemas ning alati valvel. Kuid need sinised silmad on nii kaunid ning jutustavad häälekalt toredaid ja vahvaid lugusid. Ning peitust oskab antud lind samuti mängida - usun,et ka lindudel on oma mänguaeg - mäng õpetab ning arendab. Need sinised silmad on kohe eriti silmapaistvad....


Foto: 12.10.2021

Kui ei tule öösel und...


 Kui ei tule öösel und


Kui öösel ei tule und, siis teha üks korralik kohv ning vaadata ilusaid linnatulesid. Öösel ikka juhtub,et ei saa magada või lihtsalt kuidagi unetu. Olen kuulnud,et öös on asju. Tõepoolest, oligi öösel kuulda kastanimunade potsatusi, kuskil kräunus kohalik kass, kausagil oli kuulda isegi inimeste juttu. Tõesti öös on palju huvitavat - lihtsalt kui ei tule und siis polegi muud, kui jäädvustada öiseid hetki. 


Foto: 12.10.2021 kell 03:40 varahommikul