21.06.21


 ÖÖ


Öeldakse, et öös on asju - öö on müstiline, öö on täis maagiat, öö on midagi seletamatut.



Öös on midagi seletamatut. Tihti me tegelikult öösel magame oma mõnusas voodis, kuid kui ei tulegi vahel und?! Vahel on tunne öösiti nagu keegi kuskil ringi liigub või vahel on vaja isegi tuli põlema panna kui vaja kasvõi vett juua. Öö on lihtsalt müstiline kuid....

Tundus ehk minu algne jutt, hirmuäratav kuid tegelikult tuleks suhtuda öösse siiski nii, öös ongi asju, sest mina olen taas kuulnud - lisaks ringi liikumistele võib olla öö vägagi fantastiline: mõelgem romantilisele tähistaevale augutiöös või helkivatele "jõulutähtedele", hubasel talveööl. Samuti on näha, väga selge taevaga väga ilusaid tähekujusid - suurt vankrit või väikest vankrit või koguni imetleda linnuteed...Öösel paistab ka kuu, olgu ta siis noorkuu, vanakuu või täiskuu - mis ongi seletamatu kuna öösel kuu valgust tundes ja nähes tekibki öö täis maagiat ning need tähed sumedas öös - oi kui romantiline.

Öösel ringi liikujatest ei tasu hirmutunda kuna  on need ilmselt haldjad, inglid...hea tahtlikud pühakud, kes soovivad meile alati kogusüdamest kogu maailma õnne ja armastust mida soovitan tänuga vastu võtta ning soovida iseendale ja lähedastele lihtsalt: Head ööd!


   ÖÖ...


 Kuu pildi pildistasin: 18.06.2021 Kose-uuemõisas