01.07.21


 Sport



Sport on tervis, sport on liikumine, sport on haarav


Sport on midagi sellist, mida harrastatakse meelsasti, olgu selleks siis jalgpall, tennis, golf, jooksmine, autoralli või isegi ratsasport.

Spordi valdkondi on nii palju erinavaid ja nad kõik on omajagu põnevad ja haaravad, nii publikut kui ka sportlast ennast. Iseenesest polegi vahet kas ollakse spordis algaja, edasijõudnud või tippsportlane, sest meie tervisele teeb igasugune liikumine väga palju head sealhulgas ka, vaimsusele ning miks ka mitte sellele - tekkivad huvitavad tutvusringkonnad ning sõbrad kellega koos liituda põnevatel spordimängudel. Spordi tegemine on liikumine ning liikumine on sport. Liikumine on meile tõepoolest parim palsam kõigele: kõige enam paraneb füüsis, ilmselt ka kehakaal, vaimsus areneb märgatavalt ning kindlasti tekkivad trennitegemise ajal kindlad eesmärgid kuhu välja jõuda. 
Mulle endale meeldib rahvasport kus ühiselt koos võetakse ette toredaid spordiüritusi ning see, tekitabki maailma parima tunde vähemalt - ma tegin ära! Ja see tunne on nii võimas!
Ühesõnaga me oleme loodud liikuma ja meie tervis on meie endi käes seega kõige olulisem on selgeks teha tuntud lause - kõige raskem on diivanilt püsti tõusta ja liikuma hakkata. Aga enda kohapealt tean öelda kui juba on püsti tõustud siis enam ei soovigi diivanil olla, sest maailm on valla ning sport ja liikumine on meile parim.


Hetkel kindlasti on ka televiisoris palju spordiüritusi mida jälgida ning miks mitte kaasa elada oma lemmikutele...


Fotod olen pildistanud küll aastal 2018  kuid sport on aeguamtu.