16.05.22

varsti...


Varsti..

Varsti varsti üritan rohkem putukaid pildistada. Hetkel, olen olnud rohkem lindude lainel. Putukad, on kindlasti üks valdkond, mis mind väga huvitab fotograafias. Täna, leidsin seinal väikese tillukese kärbselaadse ning iseenesest täitsa omapärane ja huvitav. Putukad, on tüütud ja võib olla isegi ebameeldivad, kuid minu meelest pildil eriti on nad vägagi ilusad ja huvitavad. Seega piltideni!




Fotod: 16.05.2022



 

Veel erinevaid linnupilte


Veel erinevaid linnupilte 

Loomulikult kohtasin samuti erinevaid linde pargis veelgi. Soovin rõõmuga jagada kauneid fotosid lindudsest. Pildiretk oli tore ja mõnus ülehulga aja.  Loodan peagi taas. Igaljuhul aitäh jälgijatele ning suurim rõõm on jagada oma fotosid just Teiega. Piltideni taas! Nautige. 







Fotod: 15.05.2022

 

Veel hetki kurgedega


Veel hetki kurgedega

Mulle meeldis kure paari askeldamas näha. Tegin lindudest pilte ja jäin mõttesse. Kurg on alati kodu lähedal kõrgel posti otsas. Eriti meenub suviti heinamaa kui heina niidetakse. Siis on kogu heinapõld kurgesid täis, toitu otsimas. Üks asjalikum kui teine. Kevadel kured saabuvad, sügisel lahkuvad. Meenuba ka laul: teele teele kurekesed. Pealegi uhke ja suur lind. Plaksutab nokka. Ja on alati omal kohal, oma südames.





Fotod: 15.05.2022