24.06.21


 Pärast päikest..

Olid siin päris palavad suveilmad kuid jaanilaupäeval muutus ilm vihmaseks ja äikeseliseks


Nii nagu ilm, muutub päris palju ka maailm meie ümber kuigi vahel me ehk seda isegi ei märka või ei tunne. Vahel muutub elu ühe päevaga rohkem kui tervelt aasta jooksul. Huvitav miks?! 
Ilmselt on muutused vajalikud ning harjumuspärasus vajab turgutust või üles äratamist.

Mina harjusin küll juba liigse palavuse ja läitsakuga kuid eilse äikese ja vihma tõttu muutuski olek teiseks - lõpuks tuli vihm. Vihma vajab loodus päris palju, selleks et taimed saaksid kasvada ja õitseda ning loomad ja linnud juua. Samuti toob vihm turgutust ka iseendale ja see vihma lõhn on nii mõnus. Vihma heli vastu akent on väga stressi maandav ja kuidagi tekkitab kodudes hubasema meeleolu -hubaselt oma tugitoolis raamatut lugedes samal ajal kaminas praksuvad kaminapuud. 

 Vahel muutub ilm - kord on, päikest, kord vihma ja tuult ning nii on ka meie elu - kord ongi tormi ja tuult ning kord on sooja päikest. Nii päike kui ka vihm on vajalikud, mõlemis on midagi väga väga head. Nagu meis endis - oleme südamest head, oleme me ise ning võtame vastu ainult suurimat oskust näha kõiges positiivset poolt - sest vihma lõhn on lõõgastav ning soe sirav päike annab meile energiat terveks päevaks . 

Seega olgu elus meil muutused millised tahes - igas asjas on alati midagi väga väga head - olgu selleks siis tormi ja tuult või mõnusat sooja päikest...



Foto jäädvustasin: 23.06.2021, Kose-Uuemõisas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar