28.08.24

Nulupuu ehk Lehis


Nulupuu ehk Lehis

Ülehulga aja õnnestus siis oma lemmikpuud jälgida. Sinitihased mõnusalt käbide seemneid söömas.Lehisel  enda jaoks pandud hüüdnimi Lehis.





28.08.2024

 

25.08.24

Kes teeb see jõuab


Kes teeb see jõuab

Hommikul jõudsin taas pargi ringile. Vaadates palju sääski veel alles on. Neid ikka on. Jõudsin siiski ka mõned pildid teha. Vaatamata sääskedele. Alati on igas pildiretkes midagi erilist. Kasvõi see,et võtad kaamera ja lähed lihtsalt värske õhu kätte. Kes teeb see jõuab..









25.08.2024

 

20.08.24

Taasiseseisvumispäev


Taasiseseisvumispäev

Palju õnne Eestile. Kaunis Eesti. Kaunis Eesti loodus. Kaunis Eesti












20.08.2024

 

17.08.24

Pikk retk




Pikk retk

Võtsin siis ülehulga aja pikema retke. Alustasin nagu ikka pargist, kabeli juures ja siis teisel pool parki ja siis jõe äärest. Vaatamata sääskedele leidsin palju huvitav. Taas rõõm tuntud liblikatega, muru sees olev kärnkonn,salutihasega ja kaunis tuvi mõisa seina äärel. Kuid mööda jõge kodupoole liikudes märkasin ühte metskitse. Sõi rahulikult jõe kaldal pikema rohu sees. Mõtlesin et raudselt paneb jooksu kuid vaatas mulle jupp aeg otsa, sõi rahulikult vahepeal, tegin oma pildiseeria ära ja jalutasin oma teed, kits jäi edasi rohtu nosima. Oli põnev retk ja jätkuvalt palju sääski, kes mu jalad ära sõid. Kui pildistamine ja matk on seda väärt.





















































17.08.2024