30.06.22

Valge-toonekurg roheluses


Valge-toonekurg roheluses

Läksin siis õhtupoolikul parki pildistama. Nägin eemalt valget-toonekurge, kes ilusas roheluses rahulikult jalutas ning hiljem noka vahel nutsaka võttis ning hiljem lendas pesapoole kuuldes veel noka plaginat. Oli tore õhtupoolik koos kurega, kuid sääsed olid samuti toeks.




Fotod: 30.06.2022


 

28.06.22

Vihma sabin roosipõõsas


Vihma sabin roosipõõsas


Vihma sabin, sõbrake naudib ülehulga aja vihma roosipõõsas. Miks mitte. Vihm on kosutav igale ühele, mõeldes palavatele ilmadele. Vihm,äike, tuul - kosutav ka lindudele ja ka taimedele ! Lind pildil: koduvarblane (Passer domesticus) / emaslind








Fotod: 28.06.2022

 

Äikese ja tuule kiuste


Äikese ja tuule kiuste

Suure tuulepuhangu ja mürina kiust eüritab väike lepatriinu mööda kõrt üles ronida. Selle nimeks on vaprus. Ei murra ei tuul ega mürin. Olles sama vaper kui antud väike lepatriinu on suur julgus ning ronimine üles on alati eesmärgi rikkas ning siht silme ees.




Fotod: 28.06.2022

 

26.06.22

Sumin ja ristikhein


Sumin ja ristikhein

Sumin ja ristikhein sobivad valatult Eestimaa suve juurde. Suvel, ikka ristik õitseb ning seal kus ristik seal ka suminaid. Täna õhtupoole tuligi idee jäädvustada toredat suve juurde kuuluvaid mesilasi ning kimalasi kes rõõmuga sumisevad ristikutel .Kaunis suveõhtu ja jätkuvalt soe.







Fotod: 2606.2022

 

Joonistus: hallrästas


Joonistus: hallrästas

Taas valmis tore joonistus hallrästasest. Taas üks lind keda olen samuti päris palju pildistanud. Miks mitte teha hallrästasest samuti üks tore joonistus. Pealegi sobib valatul pühapäevasesse palavasse päeva!



Joonistus: 26.06.2022
 

25.06.22

Sõprus


Sõprus

Sõprus on imeline. Imeliselt toredad sõbrad olid antud linnud fotol. Ei hakka hetkel linnunime panema. Mulle meeldib selle pildile panna hoopis nimeks sõprus. Need kaks linnukest olid pikalt paaris, sädistasid koos. Tore on näha sõprust ka lindudel. Sõprus on oluline igaühele. Piisab ühest tõelisest sõbrast keda usaldada, kellega sädistada ja lihtsalt olla lahe. Sõprus on truudus. Sõprus on tõeline. Sõprus on koos laulda ja miks mitte ka vahel lolluseid teha. Sõbraga alati koos olles on tuju hea. Ning sõprust on alati vaja igalühel.



Fotod: 25.06.2022

 

Triiplutikas (Graphosoma italicum)


Triiplutikas (Graphosoma italicum)

Triiplutikas oli huvitav leid. Olid koguni mitmekesti. Oma värvusega paistsid silma.Suvi on värvide aeg. Putukate aeg




Fotod: 25.06.2022



 

Lepatriinu (Coccinellidae)


Lepatriinu (Coccinellidae)

Kohtasin toredat putukat - lepatriinut. Lepatriinu käib ikka suvise elu juurde. Lepatriinud on tavaliselt ühed lemmikud kõigile. Lepatriinud armatavad kahjureid, selles mõttes - toredad abilised aiapidajatele






Fotod: 25.06.2022

 

Troopiline Eesti


Troopiline Eesti

Küll on palav. Küll on soe. Küll on päike. Tõeline troopika  ja see meil siin Eestis, meie kodumaal. Palavus, kuumus, vesi, külm jook. Seekõik on troopiline Eesti! Suvi!











Fotod.24.06.2022 Alavere

 

22.06.22

Joonistus: hakk


Joonistus:hakk

Taas näitan joonistust. Seekord valisin hakki joonistamiseks. Hakki joonistasin selletõttu ta siiski minu jaoksvahva tegelane ning olen hakke tõesti palju pildstanud. Tervitavad siiani igal hommikul. Tredat jaaniaega


Joonistus valmis: 22.06.2022

21.06.22

Kaunist suve!


Kaunist suve!

On käes suvine pööripäev!Jaaniaeg! On suvi! Suvi on aeg kus puhata, nautida. Olla lihtne, olla eriline, olla isegi hullumeelne. Suvi on mõnus1 Suvi on rannaaeg. Suvi on päevitamise ae! Suvi on ka liblikate aeg. Suvi on kaunite rännakute aeg. Suvi on suvi. Suvi on soe. Suvi on vihm, Suvi on äike. Suvi on päike! Kaunist suve kallitele jälgijatele! Olgu suvi soe, täis seiklust, põneuvst ja chilli



Fotod 21.06.2022