30.04.22

Kevadisemad taustapildid


Kevadisemad taustapildid

Mõned kevadisemad taustapildid Koselt. Mõned kevadisemad fotod. Täna siiski volbriöö seega soovin jälgijatele kaunist volbriööd! Piltideni!





Fotod: 30.04.2022

 

Metsvint portreena


Metsvint portreena

Metsvint portreena. Täna kuidagi tuli lindude pildid portreena. Miks mitte, metsvint ilus armas lind. Laulab väga valjusti ning ilusti. Ja on tegelikult päris armas. Tasub ainult kaamera võtta ja ringi jalutada ning märgata loodust. Kevad käes, õitsevad lilled, linnud laulavad ja kimalased sumisevad.







30.04.2022, Kose

 

Rasvatihane porteena



Rasvatihane portreena

Rasvatihane askeldab puutüve juures. Kevadine aeg! Tegelikult oli taas väga tore fotoretk. Esimene lind kes koheselt silma torkas oligi rasvatihane. Otsustasin sõbrakesest paar pilti teha ja oma teekonda kaameraga jätkata. Siiski aprilli viimane päev. Tore päev. Laupäev





Fotod: 30.04.2022

 

29.04.22

taas vara, hommik




Taas vara, hommik

Taas vara hommik. Taas kohvitass. Märkasin eemal väiksemat lindu. Laulis ilusat laulu. Tehes pilti oli lind vallatu ja soovis peitust mängida ja nii natuke kui teda oli lendas väikseke oma teed. Linnulaul hommikul, kohvitass ja veel veidike hämarust. 



Fotod: 29.04.2022

 

28.04.22

Joonistus: varblane



Joonistus: varblane


Minu taas üks joonistus valminud. Seekord varblane joonistusel. Sobib hästi vihmasema ilmaga. Joonistus valmis oma pildistatud  foto järgi


28.04.2022
 

27.04.22

Ka tavapärane võib olla uhke


Ka tavapärane võib olla uhke

Taas Hakk jäi kaadrisse. Täiesti tavapärane lind kuid uhke selle üle kes ta on. Vaadake vaid kohates hakke tavapäraselt igapäev siis ei pane võib olla tähelegi, kui uhke ja eriline lind on tegelikult Hakk. Mulle meeldib tavapäraseid linde väga pildistada sest mulle meeldib üleüldse linde uhkusega vaadata. Uhke hakk toredal hommikul! Tavapärane on uhke. Hakk on uhke! Ole ise ka enda üle uhke! Ilusat päeva!



Fotod: 27.04.2022 hommikul

 

26.04.22

Soe hommik


Soe hommik!

Mõnusalt soe,päike ja linnud!ilusat päeva


26.04.2022



 

25.04.22

Vaateid Kosele


Vaateid Kosele

Ilus,väga ilus Kose. Pildistasin natuke asulat. Kui esimest korda Koset nägin, meeldis mulle antud asula koheselt. Kirik,jõgi, kool ja palju muudki vahvat Kosel. Fotod veidike tutvustavad koset







Fotod: 24.04.2022

 

Metsvint (Fringilla coelebs)




Metsvint (Fringilla coelebs) 

Metsvint laulis nii ilusti puuoksal. linnulaul on väga rõõmus ja kaunis. Hommikul vara on kuulda väga palju linnulaulu - see ongi see eriline tunne -kevad. Linnud on imelised ja rõõmustavad alati.








Fotod: 24.04.2022, Kose

 

Jääkoskel (Mergus merganser)


Jääkoskel (Mergus merganser)

Kohtasin väga ilusat ja vahvat pardilist -jääkoskelit. Tegin kohe pildiseeria. Kuna pole varem jääkoskelit kohanud. Väga rõõmus kohtumine: jagan meeleldi Teiega fotosid -jääkoskel ( isaslind )










Fotod: 24.04.2022 Kose

 

24.04.22

Kuldnokk (Sturnus vulgaris)


Kuldnokk (Sturnus vulgaris)

Kuldnokk on üks tore kevadekuulutaja. Kuldse nokka ja kirju sulestikuga. Käies Kosel jalutamas, kohtasin toredaid kuldnokki jõe ääres. Tõesti kuulutas kevadet. Pildid tehtud nii puuoksal kui ka maapinnal. Oli mõnus pildistamine!









Fotod: 24.04.2022

 

Vareselised..


Vareselised

Täna oli ülehulga aja taas pildistamise rohke päev. Seega sooovin mõned toredad vareseliste fotosid Teiega jagada kallid jälgijad. Iseeneset olen neid samu linde korduvalt pildistanud. Aga mulle meeldib harjutada ja veelkord harjutada. Mõnusat pühapäeva ! 


Hakk (  (Corvus monedula


Hakk (  (Corvus monedula


Hallvares (Corvus cornix)



Hallvares (Corvus cornix)


Fotod: 24.04.2022