18.06.21


 Puhkus..


Käes on kuumad suveilmad ning enamik naudivad puhkust. Antud pilt vaadates, mõtiskledes - ilmselt lendavad lennukiga reisijad soojematele maadele, Euroopasse või üleüldse jahedamat riiki otsima näiteks Antarktikasse..


Reisida on igatahes väga nauditav tegevus ning kindlasti kauaks kauaks meeldejääv sündmus. Olgu kuidas on välismaale rändamisega - igatahes on meil siiski ka - enda kodumaal Eestis taas, käes väga kaunis ning palav suvi, varsti suursündmus jaanipäev. 

Mõtlen sedagi, soojal maal on tore ja mõnus, kuid kui vaadata Eestimaa suve, siis kas ei võiks hoopis paigale jääda?!  Reisimine on puhkus ning tekitab palju,palju elevust. Puhkuse ajal on "lõpuks" aega panna enda jalad seinale  ning öelda endale, ma nüüd naudin iseendaga mõnusat, parimat olemist ning sooja suvepäikest - sest siiski suvi on tahestahtmata meie parim lemmikuim aastaaeg nö akudelaadimiseks.. Igaljuhul olgu reisi sihtkoht kas soe troopika või Eestimaine Lõuna -Eesti tripp on see alati meeldejääv,kaasas parim seltskond ning mis peamine -chill..


Blogijälgijad ilmselt mäletavad varasemat postitust kus mainisin elumuutusi ning kannapöörete tegemisest. Hmm nüüd mina ja mu pere tegimegi seda - nö reisisime uude elupaika. Reisid võivad olla lühemad ning pikemad olenevalt soovist, kuid meie valisime väga pikka aegse reisisihi ning meie väga naudime! 


Seega kirjutan taas järepidevalt! Aitäh!


Antud foto pildistasin: Tallinna küljeall 17.06.2021



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar